Boform Toftehøj

Boform Toftehøj er målrettet voksne sindslidende og borgere med alvorlige psykiske problemer pga. andre livsomstændigheder der har behov for et døgndækket tilbud. Boform Toftehøj er beliggende i Aabybro ca. 10 minutters gang fra centrum, hvor bycenter og rutebilstation ligger.

Boform Toftehøj er nylig ombygget i 2011 og er i ét plan med to gårdhaver mellem bygningerne. Omkring huset er der grønne områder samt drivhus og have, som alle kan benytte. Der er cykelskur til cykler og knallerter. Boform Toftehøj fremstår efter ombygning som en tidssvarende  boform.

Der er plads til 32 beboere. Hver beboer har en 2 værelses lejligheder med selvstændig indgang på ca. 72 m²  incl. fællesarealer, indeholdende stue, soveværelse, badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Lejlighederne er nymalede ved indflytningen og kan møbleres efter eget ønske. Der er køkkenfaciliteter i lejlighederne og der er tv, radio og telefonstik.

Der er desuden mulighed for – på beboerens egen regning – at få adgang til Internettet fra egen stue. Boform Toftehøj er tilsluttet Aabybro

Link til Akuttilbuddet

Boform Toftehøj

Leder:
Jakob Tymm-Andersen
Tlf.: 72 57 72 11
Mobil: 41 91 21 18
jty@jammerbugt.dk

Administration:
Tlf.: 72 57 88 98
ari@Jammerbugt.dk

Peter Løthsvej 3
9440 Aabybro
Tlf.: 72 57 88 98

Boform Toftehøj

Peter Løthsvej 3  9440 Aabybro

Nyheder .

Velkommen til hjemmesiden