Væresteder

Her kan du læse om de forskellige væresteder i Jammerbugt Kommune.

Der er fire væresteder i Jammerbugt Kommune som er placeret  i Fjerritslev,  Brovst, Aabybro og Pandrup.

Værestedet Orkidéen

Orkidéen et et værested- og aktivitetstilbud til voksne sindslidende eller personer som pga. andre livsomstændigheder har alvorlige psykiske problemer. Værestedet Orkidéen er beliggende i Fjerritslev tæt på bymidten i en tidligere om- og tilbygget bestyrerbolig og er i et plan. Værestedet Orkidéen er oprettet iht. Lov om Social Service § 104.

Værestedet Solsikken

Solsikken et et værested- og aktivitetstilbud til voksne sindslidende eller personer som pga. andre livsomstændigheder har alvorlige psykiske problemer. Værestedet Solsikken er beliggende i Aabybro i en tidligere skole og er i to plan. Værestedet Solsikken er oprettet iht. Lov om Social Service § 104.

Værestedet Syrenen

Syrenen et et værested- og aktivitetstilbud til sindslidende eller personer som pga. andre livsomstændigheder har alvorlige psykiske problemer. Værestedet Syrenen er beliggende i Brovst og er i et plan. Værestedet Syrenen er oprettet iht. Lov om Social Service § 104.

Værestedet Åkanden

Åkanden et et værested- og aktivitetstilbud til sindslidende eller personer som pga. andre livsomstændigheder har alvorlige psykiske problemer. Værestedet Åkanden er beliggende i Pandrup og er i et plan. Værestedet Åkanden er oprettet iht. Lov om Social Service § 104.

Væresteder.

Afdelingsleder

Emma Mikkelsen Mark
Borgervænget 12
9460 Brovst
Tlf.: 72 57 72 11
Mobil.: 41 91 22 11

emm@jammerbugt.dk