Akuttilbud

Akuttilbud Jammerbugt er et socialpsykiatrisk akuttilbud til borgere i Jammerbugt Kommune, som måtte opleve en akut psykisk krise, har brug for nogen at snakke med for at klare krisen, hjælp til at finde ro og måske hjælp og støtte til få yderligere hjælp og blive i egen bolig.

I Akuttilbuddet kan vi yde akut hjælp i form af én eller flere overnatninger (op til 3), hjælp til at kontakte samarbejdspartner og samtaler. Samtalerne kan foregå ved at borgeren møder op i Akuttilbuddet eller ved at borgeren kontakter os telefonisk.

Det kan være at man har oplevet at tingene "går i sort" på grund af dødsfald, mistet arbejde, stress, at man ikke kan overskue tingene længere, at man har været ude for overgreb, mobning, søvnløshed, tvangstanker, selvmordstanker, sorg, angst, ensomhed, psykoser, skilsmisse eller andet, der har bragt én i en akut krise.

Målet er at hjælpe til at kunne håndtere krisen, blive i engen bolig og undgå indlæggelser.

Uddannede medarbejdere:
Akuttilbud Jammerbugts medarbejdere arbejder alle ud fra Recovery og Empowerment tilgange og det vil sige at borgeren er i førertrøjen og det er borgerens egne mål og evner der vækkes og støttes.

Overnatningsadgang:
Akuttilbud Jammerbugt råder over én overnatningsmulighed på Boform Toftehøj i Aabybro.  Der er egen indgang til værelset, der også fungerer som samtalerum og der er adgang til eget bad og toilet.

  • Døgnet rundt træffes erfarne medarbejdere telefonisk
  • Akuttilbud Jammerbugt er et uvisiteret tilbud og man kan henvende sig anonymt og forblive anonym
  • Akuttilbud Jammerbugt er ikke en psykiatrisk skadestue på lige fod med Regionens  Psykiatriske Skadestue.

Akuttilbud Jammerbugt er et led i et 3-årigt projekt i årene 2015-2017 om akuttilbud i Danmark i samarbejde med Socialministeriet og støttes økonomisk her fra. Jammerbugt Kommunes Brugerråd har igennem i flere år efterlyst et sådant tilbud og det er baggrunden for deltagelse i projektet.

Kontakt:
Akuttilbud Jammerbugt kan kontaktes telefonisk på tlf.  41 91 17 18 eller ved personligt fremmøde på adressen:
Peter Løthsvej 3, 9440 Aabybro

Spørgsmål omkring Akuttilbuddet eller projektet kan rettes til projektleder Lene Fuglsang på tlf.: 41 91 15 11 eller på mailadressen lfu@Jammerbugt.dk.

Boform Toftehøj

Leder:
Majken Charlotte Holmsgaard
Tlf.: 72 57 88 91
Mobil: 41 91 11 63
mho@jammerbugt.dk

Administration:
Tlf.: 72 57 88 98
kod@jammerbugt.dk

Peter Løthsvej 3
9440 Aabybro
Tlf.: 72 57 88 98